Gravid uge 18 (18+0 - 18+6)

It’s a…

//BABY// Mandag d 25/3. Dagen vi har set frem til de sidste 8 uger. En mega skelsættende dag – vores 20 ugers scanning eller misdannelsesscanning som de kalder det på fagsprog! Havde enormt svært ved at sove i nat, det var som om der sad en nervøs klump i maven på mig som både gav smerter og kvalme. Var spændt og nervøs på samme tid, for vi har jo netop booket denne scanning for at tjekke alt på baby er som det skal være. Og ja, man kan jo ikke gøre for at blive nervøs, for hvad nu hvis… og samtidig enorm spænding over at gense baby igen på skærmen, sidst lå mini og hoppede op og ned og var seriøst noget af det sødeste! Og sidst, men ikke mindst, til at finde ud af hvem det egentlig er som gemmer sig derinde!

I rigtig blogger click-bate stil kommer der lige en lille fortælling før jeg afslører kønnet længere nede. Gennem hele graviditeten har jeg hele tiden haft en speciel følelse, en følelse af at jeg vidste hvilket køn det var allerede fra uge 5-6. Jeg har haft drømme om det. Jeg har forestillet mig det. Familien har været enig. Jason har pænt nikket med og forestillet sig det samme. Faktisk har jeg været så sikker i min sag at jeg for et par uger siden købte to lyserøde sparkedragter, for der var ingen tvivl! Vores scannings billede i uge 12 var enormt klart og viste meget tydeligt at det var en lille pige, hvis man ellers gik frem efter ‘nub teorien’. Min graviditet har været så mild, og man hører altid graviditeter er mildere ved piger… så alle tegn var der bare. Og har faktisk gået og ærgret mig lidt over det er så meget lettere at finde fine drengenavne end pigenavne. Jeg spurgte også jer på Instagram hvad i gættede på, igen vandt pigen.

 

Idag til scanning, efter at have gennemgået rygsøjlen, hjertet, hovedet, arme og ben bevæger den enormt dygtige ‘scanner’ (hvad kalder man sådan én på dansk?) sig ned mellem benene (på baby altså, ikke mig).

It’s a baby boy!!

Seriøst!? Aldrig i mit liv har jeg været mere overrasket, som i fuldstændig i chok! Vi havde ikke forventet det, overhovedet, haha! I vores hoveder var vi så sikre på det var en pige og det er præcis hvad vi mentalt har forberedt os på. Min søster troede jeg jokede da jeg skrev ‘det er en dreng!’. Men det er en dreng. En lille velskabt vidunder af en dreng som ligger og har en fest inde i maven, den ting mellem bene ne lyver ikke 😉 Tror lige der går et par dage før det går helt op for os, lige nu skal det hele synke ind, for det er lidt som om vores verdensopfattelse er vendt på hovedet, jeg ved jo ikke hvad man stiller op med en dreng, haha! Føler mig lidt på udebane. Men viber stolte og lykkelige selvfølgelig <3 og inden længe vil det føles som om dee aldrig har været anderledes, det er sikkert 🙂

 

7 kommentarer

 • Nanna Rosing

  Kæmpe stort tillykke med den kommende dreng 🙂 Hvor er det bare stort. Synes det er en fornøjelse, at følge med hos dig. Især når vi er så tætte som vi er.

  Jeg havde det på fuldstændig samme måde. Jeg havde formået at bilde kæreste, familie mm. ind, at der lå en dreng derinde. Men det var en pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Sjovt du havde helt samme oplevelse 🙂 Man virker jo bare så sikker i sin sag, og så er det bare lidt af et chok at finde ud af det modsatte 🙂 Men ja, det er så hyggeligt vi er så tætte, og så bærer det så forskelligt, det synes jeg er vidunderligt at kroppe er så individuelle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Rosing

   Ja ikke? Sad virkelig og smilede da jeg læste det. 🙂 Kunne ikke være mere enig med dig.
   Lige præcis, det er så smukt og fantastisk og ikke mindst fascinerende

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Drenge er godt☺️. Som sidegevinst er de ofte meget glade for deres mor☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det er også det jeg hører fra rigtig mange 😉 Det kan man jo ikke klage over <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke 💙💙💙 Uanset kønnet er det bare sådan en stor og vild ting I har i vente. Vi har selv en dreng på 12 mdr og det er det bedste i verden.
  Men lidt sjovt at du har hørt at graviditeter hvor man venter en pige er mildere, end dem hvor man venter sig en dreng. Jeg har nemlig hørt det omvendte og at det skyldes noget med de pige-hormoner der dannes. Men igen, det er jo nok en skrøne det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Du har så meget ret, det hele er jo bare en skrøne! Og man går og forholder sig til det hele kun for at finde ud af at man absolut ikke kan regne med noget af det, haha 🙂 Vi er selvfølgelig lykkelige og glæder os så meget over det er en lille dreng <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 18 (18+0 - 18+6)