Kjoler til maver med og uden bule

Gravid uge 19 (19+0 – 19+6)

//BABY// Endnu en uge gået, begynder nærmest at blive helt kliché, haha! Måske nok den vigtigste uge i graviditeten, den 20. uge. Ugen hvor vi var tip misdannelsesscanning og fik konstateret alt var i skønneste orden! Og hvor vi fik at vide vi venter os en lille dreng <3 Vi kom os ret hurtigt over chokket, eftersom vi var fuldstændig overbeviste om det var en pige, og nu kan vi bare slet ikke forestille os andet end en lille dreng! Tror endda vi mere eller mindre har besluttet os for hans navn… Vi må se om det holder ved, det tror jeg. Ugen har været mild, meget mild egentlig. Tirsdag morgen, lørdag morgen og ikke kortvarigt her til morgen har jeg haft ret kraftige menstruationslignende smerter, aller nederst i maven. Jeg har kunne læse mig til det vist skulle være meget normalt, men kan godt være jeg lige skal have ringet til jordemoderen i næste uge, bare for at være sikker. Jeg mærker baby tumle rundt hver dag, han vågner mest op om aftenen når jeg får lagt mig på sofaen eller i sengen. Men også sidst på eftermiddagen på kontoret. Det kan ikke beskrives hvor hyggeligt det er at fornemme han hver dag. Jason glæder sig enormt til han kan begynde at mærke spark, vi tror ikke der går langt tid endnu. Billedet af maven er taget for en uge siden, så ved indgangen til denne uge. Stadig ikke meget at se, men både jordemoder og hospitalet forsvarer mig og det er ganske normalt og ingen grund til bekymring.

Cravings: Stadig ingen cravings. Tilgengæld har jeg det mere og mere svært ved kød. Især tanken om engelske krydrede pølser får mig nærmest til at få kvalme, ad! Tror sagtens jeg kunne gå hen og blive halv vegetar under denne graviditet.

Kan man se bulen? Ja det kan man, men hvis ikke man vidste jeg var gravid tror jeg sagtens bare jeg kunne ligne en som har spist lidt for mange kager 😉

Vægtøgning: +1 kg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til maver med og uden bule