Gravid uge 16 (16+0 - 16+6)

Baby navne – vores liste

//BABY// Der kommer altså enormt fokus på baby herinde, det kan simpelthen ikke være anderledes, for det er det som fylder allermest hos mig pt. Sådan er det bare 🙂 i Frankrig brugte vi mange aftener i skilejligheden på at lave lange navnelister, og korte disse navnelister ned. Det er jo noget af det sværeste hvis I spørger mig, at vælge et navn. På nuværende tidspunkt kender vi ikke kønnet, så føler listerne vægter lige præcis lige højt. Om under to uger kender vi kønnet, også derfor jeg gerne nu vil dele disse lister med jer så I kan se hvad vi tænker og måske selv finde inspiration. Jeg synes hvertfald det er enormt hyggeligt at læse med hos andre’s navnelister. I var søde at komme med rigtig fine bud via Instagram for nogle uger siden, jeres bud samlede jeg i dette indlæg. Nedenfor er vores bud, eller 80% af dem i hvertfald. Nu må vi se om 20 uger hvad vi rent faktisk ender med, det er jo aldrig til at sige 🙂

Drengenavne:

Alexander

Linus

Lucas

Luca

Castor

Sirius

Elvin

Isaac

Phillip

Oscar

Pigenavne:

Alma

Elvira

Liv

Luna

Nora

Sienna

Matilda

Maya

Nola

Willa

Lilah

Lily

Avia

Olivia

Blair

2 kommentarer

 • Nora & Lily synes jege r så fine.

  På min liste er Esther, Ellie, Kirsten og Solveig – og til drenge Erik, NielsPeter, Einar og Anker.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er også bare så søde, men måske en tand for danske til os 🙂 Det skal jo gerne passe til to lande, og det skal jeg hilse at sige er svært nogle gange 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 16 (16+0 - 16+6)