Udsalgs favoritter hos Moddings

Mine planer for idag

//INTERIOR// Måtte lige grave lidt fra billeder i gemmerne, da jeg ikke har nogle helt friske billeder fra stuen. Dagens projekt omhandler nemlig stuen, og soveværelset. Og vores gardiner! Vi er begavet med smukke og meget store vinduer, fra gulvet og op til øverste del af vinduet er der cirka 3,5 meter. Et mål som passer fuldstændigt formidabelt til IKEA’s gardiner, som i kan se på billederne har de en fantastisk længde, ingen grund til at lægge dem op – nemt! Men ikke særlig miljøvenligt! Jeg elsker gulv til loft gardinerne, men problemet er at foran to af vores vinduer har vi vores radiatorer (en i stuen en i soveværelset). Det betyder at når gardinerne er lukket for om aftenen og natten, så fyrer vi mildest talt for fuglene. Varmen siver ud gennem vinduerne for radiatorerne er dækket af de tykke velour gardiner. Det er hverken godt for miljøet eller vores pengepung. Så vi har altså besluttet (fordi her er så koldt for tiden) and de pæne gulv til loft gardiner må lade livet for vindueskarme højde i stedet. Jeg prøver det først af i soveværelset hvor gardinerne er langt mindre på display, for ligesom at se hvordan det ser ud. Heldigvis er det IKEA gardiner til 400kr cirka, så worst case, kan vi altid købe nye. Gad godt høre jeres holdning til gardiner, har i dem gulv til loft derhjemme eller er i gået efter den kortere løsning?

 

 

3 kommentarer

 • Jane

  Jeg er vild med Grand Budapest-plakaten! Hvor har du fundet den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja den er ogsaa bare fin! Koebte den for 3 aar siden via Amazon.co.uk, men via en privat saelger fra USA. Den er svaer at opstoeve nu i en paen farve, men kig evt paa eBay 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Tak for svar – jeg forsøger… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs favoritter hos Moddings