Første Trimester Graviditetsdagbog

Gravid uge 14

//BABY//

Uge 14: Hold nu op sikke en uge! Første uge i andet trimester og jeg skal være ærlig at sige jeg har bandet og svovlet. Har slet ikke synes det har været sjovt! Haft kronisk hovedpine og nakkesmerter hele ugen, elendig søvn, ondt i halebenet, ked af det og hjemve til Danmark! Godt der er 6 dage til ferie, det er virkelig det eneste som holder mig kørende lige nu. I nat vågnede jeg med den frygteligste hjertebanken, hele min krop rystede og varede ved i timevis. Havde ellers lige troet tingene var ved at vende efter et par bedre nætter torsdag og fredag. Krydser fingre for det hele bliver bedre snart!

Cravings: Stadig mælkemorgenmad, især kl 1 om natten når jeg ikke kan sove. Sure bælter og vindruer er også stadig et hit.

Kan man se maven: Om morgenen, ikke rigtigt. Om eftermiddagen og aftenen er den begyndt at komme til syne i denne uge, det er faktisk lidt hyggeligt!

2 kommentarer

 • Amalie

  Hej Josefine 🙂

  Hvor længe siden er det, at du har købt den fine bluse/kjole? Jeg har simpelthen været hele Zaras hjemmeside igennem 😅 Den er virkelig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen ikke andet end to uger siden 😊 skal prøve at tjekke varer nummer når jeg er hjemme fra ferie 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første Trimester Graviditetsdagbog