Lyse farver

En lille opdatering

//LIFESTYLE// Hov så fløj den uge lige forbi, føles som om det lige var søndag, og nu er det fredag. Så I får lige en lille status opdatering fra ugen der gik:

  • Det virker til foråret virkelig banker på døren her i Bristol, solen skinner fra en skyfri himmel og mine kinder elsker den dejlige solskin. Har rent faktisk taget en lidt tyndere vinterjakke på idag, det føles skønt!
  • Jeg kan ikke sove for tiden. Som i absolut ikke, og det driver mig til vanvid. Jeg er vågen/oppe hver time om natten, og så liger jeg ellers vågen i et par timer og vender og drejer mig. For så at sove 1-1,5 time igen og så kører showet forfra. Jeg er ved at gå ud a mit gode skind, så i eftermiddag har jeg tid til lægen, kan forhåbentlig få nogle midlertidige sovepiller, for det er ikke holdbart som det er med et fuldtids job!
  • Jeg er så meget fan af lyse farver og bløde ting for tiden, og har da også fået tilføjet en del nye ting de sidste par uger. Forårsrengøring I ved, ud med den mørke vintergarderobe, ind med lysere farver.
  • Havde en helt fantastisk oplevelse i onsdag, sådan helt mind-blowing! Mega cliff hanger, det ved jeg godt, men skal nok fortælle mere, i et seperat indlæg!
  • Jeg har besluttet et droppe fitness centret igen. Jeg startede op i starten af januar, og har faktisk gået til nogle ret gode pilates og yoga sessions, men 1: Jeg magter det bare ikke for tiden grundet den dårlige søvn. 2: Træningslokalet er så mega koldt, at jeg tror det gør mere skade end gavn at træne.
  • Vi har booket sommerferie til Italien i juni, ned til vores yndlings Italien. 9 dage i sydens sol! Amen det bliver godt!
  • 15 dage til vi kører på skiferie, igen, sydens sol! Hold op jeg glæder mig til frisk alpeluft og varm kakao i solen! Og at stå på ski igen, well of course!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyse farver