Hvilke goggles skal du have med på skiferien?

Lønningsdags favoritter

//INSPIRATION// Sørme om det ikke har været en lang måned? I Decmber får jeg altid løn lidt før den sidste dag i måneden og det er simpelthen så tosset at man skal gå igennem heeele laaange januar og være så sparsommelig fordi lønnen skal strække længere. Nuvel, lønningsdag om to dage og mine små fingre har allerede fundet diverse items på hjemmesider som er klikket i kurven. Ej hvor jeg drømmer om lyse farver og lyse dage. Så hvis ikke dagene bliver lysere, så kunne tøjet da i det mindste blive lysere, ikk? Lidt inspiration til jer også, for tænker jeg ikke er den eneste i denne january-blues båd?

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke goggles skal du have med på skiferien?