Søndags tanker

Hvilke goggles skal du have med på skiferien?

//SKIING// Skiferierne er lige rundt hjørnet for mange af os, og håber I er begyndt at have styr på alt jeres gear? Vi ved alle at skiferier ikke er billige: hotel, rejse, accessories, liftkort, det koster alt sammen kassen. Heldigvis kan man beholde sine accessories i mange år hvis man altså investerer i det rigtige fra begyndelsen. Og det er et godt råd skal jeg hilse at sige. Mange låner også skiudstyr af familie og venner, hvilket jeg sagtens kan forstå, da det er mange penge at bruge på en uge eller to om året. MEN, hvis der er to ting jeg virkelig vil anbefale man selv køber, ikke låner af andre, så er det dine goggles og din hjelm. Hjelmen vil jeg ikke komme ind på idag, men det siger sig selv, den beskytter dit hoved, du skal have din egen. Og hvis du styrter med en hjelm, så køber man en ny, så sikkerheden er i top – præcis som et barnesæde til bilen fx.

Goggles, eller skibriller er den anden ting jeg virkelig vil anbefale at købe selv. De koster ikke det hvide ud af øjnene og de holder let 8-10 sæsoner hvis man køber de rigtige. Goggles er så individuelle for vores syn er forskelligt og vi har måske forskellige farver glas vi foretrækker i sneen. De beskytter vores sarte nordiske øjne mod bjerglyset og hvis det virkelig sner, så er de uundværdlige! Jeg har selv to par, et par fra Oakley som er 4 år gamle med rødligt/gulligt glas som jeg elsker i solskin. Så har jeg også et par fra Anon købt hos Sunglassesshop.dk – de er ligeledes 4 år gamle og med blåligt glas – vildt godt når sigtbarheden er ret lav. Det er hvertfald min præference. Man kan sagtens nøjes med et par goggles, men jeg synes det er rart at have noget at skifte med. I øvrigt vil jeg virkelig ikke anbefale at stå på ski bare med solbriller, hvis du falder og slår hovedet forkert, så beskytter solbrillerne absolut intet. Desuden synes jeg altid vinden er frygtelig når man står på ski med solbriller, den fiser jo lige igennem 🙂 Men hver sin smag!

Anyhow, I får stadig 20% rabat hos Sunglassesshop et par dage endnu med kode Style20. Jeg ville selv købe enten disse eller disse hvis jeg stod og skulle have nye skibriller idag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags tanker