En mega fin ny frakke

Fem minutter i lukketid

//INSPIRATION// Så for søren, det skulle lige blive fem minutter i lukketid før jeg fandt outfittet til morgendagens julefrokost med arbejde. Der er disket op til den helt store fest, og jeg synes ærligt ikke jeg kunne troppe op i en gammel kjole, kender I det? Købte i sidste uge denne kjole fra Zara, men synes den var liiiige pebret nok, så byttede den. Hvorefter jeg troede jeg kunne have denne kjole på, men den var liiidt for casual. Så, fem minutter i lukketid bestilte jeg igår denne sag og håbede på mine 100kr’s express levering ville leve op til navnet ‘express’ og størrelsen passede. Har nemlig aldrig før købt noget fra & Other Stories, så det var lidt af et sats! Men ved I hvad? Kjolen er lige blevet leveret på arbejde og den passer som en drøm! Skal lige have købt mig et par net strømper i frokost pausen og så er jeg vist good to go! Phew!

// Dress – Here / Boots – Here / Earrings – Here / Bag – Here //

2 kommentarer

 • Rikke

  Tal om et “turning heads” outfit, pas nu på de midaldrende mænd 😉

  Jeg fandt selv en lækker guld og sort kjole hos Reiss til Black Friday, som jeg brugte med guld stiletter og YSL clutch til min firma julefrokost.
  Men netstrømper? kommer du ikke til at fryse om lårbasserne? Jeg var ved at dø på vej hjem fra vores julefrokost, brrr.

  Hvordan holder englænderne julefrokost? Har kun set dem i komedieserier og tænker de er noget overdrevne, SÅÅ meget kan ingen da drikke? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha bare rolig, det var meget classy 🙂 Frøs faktisk på ingen måder med netstrømperne, men her er også noget varmere end i Dk, plus kjolen er vanvittig tyk og varm. Og havde lang frakke over 🙂

   Tror egentlig det foregår mere eller mindre paa samme maner som i Danmark: Velkomst drink kl 18, 3-retters kl 19. Awardshow, photobooth og dans indtil midnat 🙂

   Reiss har så mange fine kjoler i øvrigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mega fin ny frakke