12 nyheder til din jule garderobe

En magisk jul

//LIFESTYLE// Glædelig bag-jul! Der har været stille herinde samt på Instagram. Det kom sig bare helt naturligt efter en travl uge op til juleferien på jobbet. I torsdags havde vi julefrokost på arbejde, og det var lidt af en fest skal jeg hilse at sige. Mit outfit var simpelthen perfekt, var så glad for jeg endte med at købe den kjole. Fredag skulle jeg først møde sent og umiddelbart efter arbejde satte vi kursen direkte mod Folkestone hvor bil toget til Frankrig kører fra. Derefter kørte vi nogle hundrede kilometer op til nord for Antwerpen hvor vi overnattede. Lørdag fortsatte vi så mod Aalborg hvor vi ankom til det smukkeste snevejr, amen det var så magisk! For os blev det alligevel lidt hvid jul 🙂

Siden vi ankom har det bare stået på hygge, hygge og mere hygge. Hold nu op der har været run på. Det startede jo allerede 22/12 og det er faktisk først nu jeg sidder og puster lidt ud, her 5 dage senere. Det har været en magisk jul på mange mange punkter og jeg er lykkelig for vi fik lov at fejre den hjemme i Aalborg blandt familie og venner.

De næste dage tager vi lige og slapper lidt mere af og nyder vi stadig har juleferie lidt endnu, inden vi kører tilbage til Bristol søndag morgen kl 5.00. Vi prøver at tage den 16 timers tur i et stræk denne gang, kryds fingrer for det ikke bliver for hårdt 🙂

Håber I også har haft den fineste jul <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 nyheder til din jule garderobe