Christmas Wishes

Dagens outfit og mega forkølet

//FASHION// Arbejds outfit billeder fra igår, hold nu op det var koldt at smide jakken i de få minutter det tog at tage billeder. Vi har virkelig fået noget koldt luft til England, hvilket jeg bestemt ikke klager over, nu banker julen virkelig på døren! Er dog blevet ramt af en pokkers forkølsese, sådan en virkelig slem en af slagsen hvor man mest af alt bare har lyst til at ligge sig under dynen og se serier dagen langt! Det kan jeg desværre ikke med arbejde, så sådan er det!

I aften skal jeg have mig en hygge aften på sofaen med en god chick-flick! Jason er nemlig til julefrokost, så skal nyde lidt alene tid med popcorn og Netflix! Er jeg den eneste som til tider godt kan sætte pris på en alene aften på sofaen? Jeg læste med hos Acie igår, hun er I samme båd som mig! Tænker vi absolut ikke kan vare de eneste 🙂 Hvad er jeres guilty pleasure hvis I helt selv må bestemme over fjernbeteningen? Ville være sjovt at høre 🙂 God fredag!

6 kommentarer

 • Jeg elsker sådan nogle teenfilm – helt hjernedøde amerikanske, ala Mean Girls, American Pie og A Cinderella Story osv 😀

  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha præcis! Jeg tror jeg skal se Bad Moms i aften, den ser nemlig så dårlig ud at jeg bliver nødt til at se den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Min er også ude, så den står på god mad og film😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha jeg tror langt fra vi er de eneste 🙂 Håber du får en dejlig aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min mand er også til julefrokost! Jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for en film – så den står på ‘How I Met your mother’ maraton! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kender det godt naar man nogle gange bare ikke kan beslutte sig. Og saa ender man med en serie i stedet, haha! Jeg endte med at se Gossip Girl kl 2:40 i nat fordi jeg bare ikke kunne sove :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Wishes