Fem minutter i lukketid

12 nyheder til din jule garderobe

//INSPIRATION// Ih jeg synes der er så mange fine high street items for tiden, butikkerne bugner jo af lækre items i virkelig gode materialer. Og i en tid hvor bæredygtighed bare bliver mere og mere vigtigt for hver dag der går, så synes jeg virkelig det er med at investere i gode materialer som kan holde mange sæsoner frem. Alle disse items ligger i den lave prisklasse hvad angår uld fx, og det synes jeg er lækkert! Så lidt inspiration til en garderobe til juledagene, eller vinter månederne, eller sågar foråret! Hvor lækre er de blå jeans ikke lige? Men en uldstrik og klar til foråret. Amen jeg drømmer allerede!

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here / 12 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem minutter i lukketid