London loving

Vores Suhki uldtæppe

//INTERIOR// Nu ved jeg ikke hvordan vejret har været i Danmark idag, men her i Bristol har det stået ned i stænger hele dagen. Startede morgenen med at tænde stearinlys i stuen, der var så mørkt, og det var ikke engang fordi jeg stod tidligt op.  Så har simpelthen bare hygget indendøre hele dagen, og i den forbindelse har jeg siddet og brygget dette indlæg til jer. Det er nemlig ret så hyggeligt hvis jeg selv skal sige det.

Vi lavede jo en make-over i vores soveværelse for en måneds tid siden, og i den forbindelse havde jeg bestilt et uldtæppe fra Suhki. Havde nemlig på forhånd hørt om Suhki og deres fantastiske udvalg af uldtæpper, kugletæpper, Beni Ouarain tæpper og patchwork tæpper. I en tid hvor det er noget så populært at rejse til Marokko på tæpperov, kunne det også ligge lige til, men så heldige var vi ikke. I stedet blev det til det smukkeste flettede uldtæppe fra Indien som jeg fandt hos Suhki.

Tæppet var tiltænkt den plads mellem sengen og væggen, hvor der tidligere stod en Malm IKEA kommode, men der pludselig blev en del plads efter kommoden blev solgt. Jeg ville gerne skabe en rolig stemning i soveværelset med naturmaterialer og bløde farver. Det creme farvede uldtæppe jeg valgte passede bare perfekt og ramte stemningen spot on.

Om vores tæppe vil jeg sige at det er vanvittig blødt, helt ideelt til at have ved siden af sengen til at stige ud på om morgenen. Og så holder det sig så enormt flot! Altså nu har vi haft det liggende et par måneder, men man kan knap se det har været i brug. Kvaliteten virker til at være så meget i top at jeg er ret sikker på det kommer til at holde sig helt perfekt fremover!

Nedenfor har jeg lavet en lille ‘ønskeliste’ fra Suhki tæpper, jeg er nemlig 100% sikker på det ikke er sidste gang vi køber et tæppe derfra. Pt. Har jeg et virkelig godt øje til et af de fine Beni Quarain tæpper. Men jeg tænker også det smukke pink Akiludin tæppe fra Indien ville tage sig så flot ud under vores spisebord. Rent faktisk kan jeg godt fortælle jer at jeg er ret så tæt på at bestille det hjem, om Jason vil det eller ej. For flot er det! Hvilket er jeres favorit? Og har nogle af jer været på ‘tæppe-rejse’? Eller foretrækker I, som os, at købe tæpperne online?

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London loving