Sunday Uniform

Sådan rejser vi og her skal vi bo

//TRAVELLING// En af de ting jeg vil sige jeg er lidt af en ekspert indenfor er rejser. Heldigvis. ‘At rejse er at leve’ som H.C sagde for mange år siden! Har på det seneste fået flere og flere London spørgsmål på Insta, undskyld forsinkelsen, skal nok skrive tilbage til jer alle. Så i den forbindelse tænkte jeg at jeg ville lave et lille rejseindlæg omkring vores forestående rejse. Ville gerne lige dele ud af nogle af vores tips og ikke mindst tips til steder at bo undervejs, synes nemlig vi har fundet noget rigtigt godt.

Inden afsrejse: Vi skal flyve du fra Heathrow ret tidligt om morgenen (8:25) og Heathrow er 1,5 times kørsel fra Bristol, så vi er så heldige at Jason’s forældre har tilbudt at køre os til lufthavnen aftenen forinden. Så stopper vi og spiser Fish&Chips på en hyggelig pub på landet inden, og det betyder rejsen starter en dag tidligere, det elsker jeg! Vi gjorde præcis det samme for to år siden da vi rejse til Californien. Generelt kan jeg anbefale at overnatte i lufthavnen natten forinden hvis man har et forholdsvis tidligt fly. 1: Det gør din rejse mindre stresset. 2: Rejsen starter en dag tidligere og det er så hyggeligt at tjekke ind, få en drink og bare hygge inden afgang.

Vi booker ALTID hoteller via hotels.com – jeg elsker deres service og man samler bonus overnatninger ved hver 10. nat. Det har vi nydt enormt godt af! Fx. sidste år på vores mini-moon fik jeg det vildeste hotel i Paris til 800kr for to nætter, fordi jeg har en god konto hos hotels.com og fordi vi havde samlet ind til en bonus overnatning. Denne gang er ingen undtagelse, vi havde nemlig samlet ind til et bonus overnatning til en værdi af 1200kr, så vi flottede os og bookede et 4 stjernet Radisson Blu Edwardian Hotel ved Heathrow. De har en vidunderlig spa afdeling, men den lukker desværre kl 20, og vi når ikke ankomme inden.

Mht. hoteller i lufthavnen, så har vi prøvet lidt af hvert. Vi boede på dette meget billige hotel i Gatwick sidste år inden en tur til Danmark, og det var lort! Undskyld udtrykket. Det er ikke værd at booke det billigste man kan finde, for man ender med en dårlig nattesøvn og er ikke frisk og veludhvilet til flyveturen. Derfor bookede vi dette da vi fløj på bryllupsrejse for et år siden, og så fra Gatwick, og det var helt genialt!

Så for at opsummere: Hotels.com kan jeg varmt anbefale! Samt giv lidt mere for et lidt bedre hotel natten inden afgang, det fortryder man ikke.

Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel – Priser starter fra 638kr fra hotels.com pr nat — 

 

New York: Hotel priser i New York er skyhøje, især på Manhattan. Da vi er 6 som rejser sammen var vi også ved at tale om at leje en lejlighed via AirBnB. Dog ligger priserne vildt høje, og ved ikke helt om det ville være den bedste løsning for os. Så i vores hotel søgning i New York begyndte vi at kigge lidt ud til de andre boroughs, vi fandt noget i Harlem, dog synes jeg kvarteret så lidt for utrygt ud og Harlem ligger enormt langt væk fra JFK. Så begyndte at søge på Brooklyn hoteller, igen via hotels.com og faldt over Hamptons Inn by Hilton. Min mor booker stort set altid Hampton Inn by Hilton når hun er på storby ferie og har altid været svært tilfreds med det. Det er en solid 3 stjernet men med skyhøje anbefalinger på hotels.com og hotellet er vist helt nyt. Hotellet ligger lige ved Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge og med nem adgang til Underground stationer. Det ligger på den rigtige side af New York ift JFK (lufthavnen) og så er Brooklyn jo bare det fedeste kvarter, det ved vi jo fra Gossip Girl 🙂 Så jeg glæder mig vildt til at dele erfaringer fra dette hotel efter vi har boet der.

Vi har bestilt hotellet med morgenmad, simpelthen fordi det er lettest når man er på visse storbyferier. Don’t get me wrong, jeg elsker også at gå ud og finde små hyggelige morgenmads cafeer, men når man har planlagt mega sightseeing, så synes jeg det er bedst at blive spist af og så er man klar til at indtage dagen 🙂

Hampton Inn by Hilton Brooklyn Downtown – Priser starter fra 759kr fra hotels.com pr nat —

Mexico, All Inclusive: Havde I mødt mig for et år siden, så havde jeg nok sagt vores bryllupsrejse til et 5 stjernet All Inclusive hotel ville være første og sidste gang jeg gjorde det. Der er bare et eller andet over det All Inclusive som aldrig helt har tiltalt mig. Men ved I hvad? Det var den vildeste rejseoplevelse jeg nogensinde har haft, ren luksus! Så vi har booket samme hotel, forhåbentligt samme værelse og er klar til 6 dage i total luksus. Vi skal bo på Excellence Riviera Cancun som er et adults only resort. Det har kun omkring 250 værelser, så enormt småt sammelignet med stort set alle andre resorts i Mexico, det kan vi godt lide! Dog er der stadig 11 forskellige restauranter, så man bliver aldrig træt af maden. Faktisk stresser jeg lidt over om vi nu kan nå at få det hele med nu vi kun er der i 6 dage, haha!

Hvis der er et hotel/destination jeg vil anbefale jer over alle de steder vi efterhånden har rejst, så er det Excellence Riviera Cancun! Ej hvor jeg håber nogle af jer får muligheden for at opleve dette sted, det er nemlig bare helt fantastisk.

Prisen på luksus All Inclusive kan måske skræmme nogen væk, men tænker man over det, så skal man ikke bruge penge på noget som helst mens man er på resortet fordi alt er inkluderet i prisen. Jeg tror hvis vi regner lidt på det at det koster det samme som hotel i New York plus det mad samt attraktioner man nu deltager i i løbet af dagen.

Dog vil jeg anbefale med disse resorts at man booker dagsture til lokale destinationer, ellers kan man altså godt få lidt ø-kuller af bare at være det samme sted så mange dage i træk 🙂

 

Excellence Riviera Cancun – Priser starter fra 2200kr fra hotels.com pr nat —

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Uniform