Shoppestop - Det var lige før jeg faldte i

The Friday Feeling

//FASHION// Billeder fra frokost pausen igår. Jeg er heldigvis tilbage og arbejder 2 minutters gang fra Jason, så vi bruger de fleste frokostpauser sammen. Det er så skønt! Igår glædede vi os til en weekend med få planer og bare hygge. Her til morgen er han vågnet med migræne så er højst sandsynligt sengeliggende det meste af dagen. Øv! Så jeg har kørt bilen til Service alene og venter på et lidt fra BMW som kører mig til storcentret. Så skal jeg lige slå to timer ihjel der. På shoppestop. Det er ikke fair, er det? Sidst jeg var i storcentret endte jeg med at købe jakken på billederne, og den har været en kæmpe succes siden! Lad os have jeg ikke falder i, ahem! Hvad skal I bruge jeres lørdag på?

 

// Coat – H&M / Jeans – Ivy Copenhagen / Trainers – Louis Vuitton / Sunnies – RayBan //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppestop - Det var lige før jeg faldte i