Mine Beauty Favoritter

Shoppestop – Det var lige før jeg faldte i

//SHOPPING// Jeg har slet ikke fået delt det med jer, men for 2,5 uge siden indgik jeg shoppestop med mig selv. 6 ugers stop, op til vi rejser på ferie. Købte så meget i Barcelona og indså bare at jeg har så meget i garderoben. Med min arbejds situation er det også en god ide lige at spare lidt på pengene…
Til trods for I jo i og for sig ikke har vidst noget om mit shoppestop, vil jeg alligevel gerne give en lille opdatering på hvordan det går med det: I sidste uge var jeg virkelig tæt på at falde i da jeg fandt et par fiiiine sko på Vestiaire Collective. Bød endda på dem. Og fik budet godkendt. Men så stod jeg frem for Jason og fortalte hvad jeg havde gang i. Han fik, sammen med mig selv, resoneret mig frem til at det var bedst ikke at købe dem. Mig 1 – Shoppetrang 0. Igår faldt jeg så lige over et H&M nyhedsbrev med et par fine sager i. Det fik mig til at klikke lidt rundt og i løbet af 5 minutter havde jeg disse tre ting i kurven. Gav god grund i mit hoved til hvorfor jeg skulle købe det hele. Men af en eller anden årsag virkede mit login til My H&M Club ikke og jeg kunne ikke gennemføre købet. Jeg vælger at tro de højere IT magter valgte at sætte en stopper for mit (næsten) køb.
Så alt i alt går det godt, har endnu ikke købt noget! Det hjælper mig faktisk at fortælle Jason om det hver gang jeg er ved at falde i, for så får jeg lidt støtte.
Har iøvrigt givet mig selv en buffer dag, lørdag d. 3/11 hvor vi skal til London. Så må vi se om jeg køber noget eller ej 😉

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here //

4 kommentarer

 • Jeg kører også shoppestop… Oktober til december ud… og rigtig gerne februar med! Jeg mangler INTET, da efterår og vinter er absolut favoritmåneder, så min garderobe bugner med strik og støvler… Jeg tænker at forkæle mig selv med en taske i den dyre ende, hvis jeg kan holdet det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det lyder som en virkelig god ide at forkaele dig selv hvis du holder det 🙂 Jeg hepper hvertfald paa dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Rosing

  Du er så sej med dit shoppe stop!!! Men mega fed jakke 😫😫😫

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Beauty Favoritter