Service meddelelse! Lækreste vinterstøvler til 450kr

Når man føler sig nøgen…

//FASHION// Det er søndag! Eller nu søndag aften. Og når man kun har én dag i denne weekend og samtidig er blevet begavet med én ekstra time at sove længe i, så er det altså med at nyde søndagen. Og det har jeg gjort i den grad. Hygget og slappet af. Jeg dressede endda lidt mere op end mit sædvanlige søndags outfit, og så tog jeg en hat på og hoppede ud for at tage nogle billeder med J. Med vores kamera, for første gang i hundrede år. Så i må undskylde billede spam, men kunne ikke vælge. Og samtidig havde jeg ikke lyst til at poste et eneste af dem. Jeg føler mig nemlig nøgen på billederne, uden mine solbriller. Det har I sikkert bemærket herinde? At jeg altid har solbriller på? Det har jeg faktisk stortset altid ude, men bryder mig virkelig ikke om mine øjne på billeder, de sorte render som figurerer ligegyldigt hvor meget concealer jeg smider efter dem. De har altid været der. Bliver fortalt det ikke ser så slemt ud i virkeligheden… Vi har vel alle ting vi ville ønske så anderledes ud på os selv? Here You have it. Hvis jeg skulle have én eneste fyldning i min krop, så skulle det være noget til at fikse de mørke (u)venner 🙂 Så nu ved I hvorfor jeg altid har solbriller på og hvorfor det måske tog lidt ekstra mod at udgive disse billeder.

Tjek i øvrigt lige mine nye støvler in action, er de ikke bare alt for fine? De er dejligt varme og jeg er ret så sikker på de skal med til New York! Skal lige have dem testet lidt mere, om hvorvidt jeg rent faktisk kan gå en hel dag rundt i New York i dem. Only time will tell..

Ha’ en dejlig søndag!

 

// Coat – H&M / Dress – Bubbleroom / Boots – M&S / Hat – Topshop / Bag – Gucci //

6 kommentarer

 • Christina

  Jeg synes du er en lækkermås – hvis man kan sige det om en pige 😀🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er du soed, det betyder meget du siger <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det helt modsat – jeg har aldrig ejet et eneste par. Jeg synes det ville svare til at gå rundt med cykelhjelm på hele tiden. Men sådan er vi jo så forskellige. Jeg synes hvertfald du ser rigtig sød ud på billederne (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha er det rigtigt? 🙂 Ja saadan er vi jo alle vidt forskellige, er glad for du haenger ved herinde, til trods for alle solbrillerne, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du er så smuk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Service meddelelse! Lækreste vinterstøvler til 450kr