En hverdag i mit liv

Hvordan pakker man til en vinter og sommer destination på samme rejse? || How to pack for both summer and winter holiday destination?

//INSPIRATION// Godaften! I får lige et sent indlæg idag, et som jeg har lagt en del tid i, så håber I kan lide det 🙂 Om ikke alt for længe rejser vi til New York efterfulgt af en tur til Mexico. Det er to vidt forskellige destinationer og hvor NY bliver kold, storbyferie bliver Mexico total afslapning og ‘sommerferie’. Så hvordan pakker man lige til sådanne to ekstremer? Jeg tænker umiddelbart at størstedelen af mine kilo i min kuffert bliver brugt til NY garderoben, da den jo selvfølgelig kræver mest; jakker, støvler, striks osv osv. Men det jeg så tænker er at i Mexico i løbet af dagstimerne er det mere eller mindre minimalt hvad man har på udover badetøj. Og om aftenen kan jeg jo så genbruge alle mine langærmede løse kjoler jeg pakker til NY. Se det er smart hvis I spørger mig.

Er der mon nogle af jer som har gode råd til sådan et pakke-dilemma? Og et andet spørgsmål til jer, har I gode råd til hvad man pakker til NY i November? Sidst jeg var der var for 14 år siden i juli måned, og der var varmt. Umiddelbart tænker jeg gode sko til at gå mange kilometer i samt en masse lag-på-lag muligheder hvis temperaturen skulle blive varmere/koldere end først antaget 🙂

P.S I undrer jer måske over hvorfor jeg har sat mine fluff sandaler på NY delen..? Se det er til flyveturen og til hygge på hotellet, kæmpe must hvis I spørger mig 😉

TRANSLATION: Evening! A rather late post today, but nevertheless a post I’ve spent quite a bit of time putting together. In not too long we’re off to New York followed by Mexico. And then comes the big question; how do you pack your suitcase to suit both destinations? The  way I see it, I’m aiming at keeping most of my kilos reserved for the NY wardrobe; coats, knits, boots and so forth. The Mexican wardrobe will be pretty small as most days are spent on the beach or by the pool in swimsuits. So my thinking is I can reuse my long sleeved dresses for evenings out in Mexico, and vola, it’s all sorted. Have you guys got any tips and tricks to what I should be packing for a trip to New York in November?

 

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here / 12 – Here / 13 – Here / 14 – Here / 15 – Here / 16 – Here / 17 – Here / 18 – Here / 19 – Here //

2 kommentarer

  • Julie

    Appen Cladwell er lige blevet gratis, måske det kunne være noget for dig at planlægge i? Så kan du se forskellige outfit-varianter på tværs af det du pakker, som du måske ikke selv havde tænkt over inden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hverdag i mit liv