The Friday Feeling

Hvad er det lige min job situation er?..

//WORK// Hej med jer. Long time, no see. Jeg har altså ikke glemt jer, hare bare haft travlt. Og dette indlæg har været noget tid undervejs, mange tanker ligger bag og har været i tvivl om hvor meget eller hvor lidt jeg skulle dele. Skulle det deles overhovedet? Jeg har jo en meget offenlig profil, især på Instagram, og selvfølgelig spørger I ind når tingene ikke virker til at hænge sammen, det er forståeligt. So here goes..

Vi skal tilbage til februar 2018 hvor jeg skrev dette indlæg og fortalte om min lykkelige situation, blev headhuntet til et fantastisk job. Hos PADI, dykker virksomheden med en nyåbnet rejseafdeling som jeg skulle være en del af. Totalt drømmejob! Jeg blev dog ret hurtigt opmærksom på at min situation ikke var ideel. Absolut ikke pga virksomheden eller de fantastiske mennesker som arbejder for PADI, jeg blev kun mødt med fantastiske positive indstillinger, tryghed og omsorg. Nej, der var et problem med den del af firmaet som jeg arbejdede under, eller et problem med et enkelt individ… Jeg forsøgte at kæmpe mig igennem det over sommeren, men måtte kapitulere for første gang i august. Det har jeg holdt meget stille herinde, og tror egentlig også bare jeg lader det ligge der. Den gang i august var det dog sole klart for mig at jeg havde lavet mit livs største fejltagelse dengang i februar da jeg sagde mit elskede job op! Hvis bare jeg havde lyttet til min far! #FarVedBedst

Så til trods for en ustyrlig lyst til at kæmpe kampen pga alle de positive aspekter af mit job, måtte jeg smide håndklædet i ringen og jeg sagde op for en måned siden. Heldigvis kom jeg meget hurtig derfra, med en følsese af lettelse. Men også bitterhed fordi min drøm blev ødelagt. Pga. et eneste menneske. Jeg har lært så meget om mig selv, mine medmennesker og hvad man som menneske skal finde sig i her i livet… Bare trist det skulle ende sådan.

// Jacket – Ivy / Skirt – Ivy / Turtleneck – Consc / Bag – Chanel / Boots – Zara //

 

Så hvad er situationen så nu? Jo, hvis I læser mit indlæg fra februar, så kan I måske gætte det? Jeg har altid haft et fantastisk forhold til mit gamle job; cheferne, mit team, alle på kontoret faktisk. Så jeg tog fat i mine gamle chefer, og ved I hvad, de ville hjertens gerne tage mig tilbage. Så det er situationen. Jeg er tilbage i mine vante rammer. Alle ting stod præcis som jeg efterlod dem d. 4/3 2018. Og det er skønt at være tilbage! Jeg kan grine igen, det føler jeg ikke jeg har gjort siden marts. Som I måske også husker var jeg i mit gamle (nu nuværende) job ret så tæt på at gå ned med gevaldigt stres sidste år mellem jul og nytår. Det er vi alle heldigvis meget OBS på, og mit job er derfor også bleve streamlinet en del så jeg ikke skal stå i spidsen for helt så mange ting som jeg gjorde sidste gang. Det er langt mere struktureret denne gang. Så d’damer, græsset er ikke altid grønnere på den anden side, det kan jeg i den grad stå inde for <3

Og ang. min Instastory her til morgen, så arbejder jeg idag lørdag fordi jeg har taget liiidt for meget ferie i resten af 2018. Hos PADI gik ferieåret indtil april, på mit nuværende job går det indtil 31/12. Så har lige nogle feriedage jeg skal oparbejde så jeg får betaling for ferien 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Friday Feeling