Når man føler sig nøgen...

Halloween med Philips Hue

//INTERIOR// Reklame for Philips! Vi har været så heldige (og jeg siger vi for det drejer sig i den grad også om J) at få lov at teste et Philips Hue starter kit. Og jeg skal indrømme at siden vi installerede det i sidste uge har begejstringen for den fine teknologi været ret så stor.

Philips Hue har rigtig mange fordele, både sjove, men bestemt også seriøse. Her er en liste over mine yndlings features:

 • Diskuterer I også altid om lyset er rigtigt når I ser film? Jeg har ikke tal på hvor mange gange vi har sat os til rette i sofaen, for at Jason efterfølgende har skulle op of justere lyset. Nu kan vi via vores mobile app som styrer Philips Hue kontrollere lyset direkte fra telefonen. Smart!
 • Hvad der er endnu mere smart er at Jason kan gemme hans favorit instilling til film belysningen og ved et simpelt tryk indstiller lyset sig selv. Det er virkelig smart!
 • Indstil forskellige rum forskelligt. I kender det sikkert, vi vil gerne have ekstra belysning over spisebordet når der skal spises, en helt anden belysning end hvad man ønsker i sit soveværelse. Med appen giver man alle sine lamper og rum forskellige indstillinger og man kan fuldstændig customise hvordan belysningen ser ud. Det synes jeg er fedt!
 • Nogle kan godt lide natlamper (især børnefamilier forestiller jeg mig). Hvis Jason er ude ved hans venner og kommer hjem efter jeg er gået i seng lader jeg altid en lampe i stuen stå tænt. Med Philips Hue kan jeg nu selv justere lysstyrken og vælge et nat-tema i stedet for dagslyset som er lidt for krads i den mørke nat. Her tænker jeg også det ville være enormt handy at have til små børn som ikke kan lide at falde i søvn i total mørke.
 • Man kan styre lyset fra app’en, også inden man låser døren op. Det er altså ret smart. Vi har så mange gang gået afsted på arbejde om morgenen, for så at se vi har glemt at slukke for lyset. Det kan nu bare klares fra app’en.
 • Philips Hue kommer også med en lysterapi feature, som jeg tænker bliver helt genial til de mørke vinter måneder.
 • Sidst, men ikke mindst er den sjov. Man kan i løbet af ingen tid ændre udtryk! Se nu bare i aften hvor børn er ude og trick or treat’e i nabolaget, så er det da for sjovt at fyre op for Halloween temaet og skabe lidt uhygge 😉 Den søde Acie siger iøvrigt der findes en ret så sej Halloween App til Philips Hue. Den køber jeg nok i aften..

 

Se lige hvor fint vores naboer har pyntet. Har intet med lyset at gøre, men synes det passede så godt ind 🙂

Så hvad består Philips Hue af? Vores kit kom med tre pærer som vi har installeret i stue, gang og soveværelse. Desuden får man en remote med som kan styre lyset hvis ikke man lige har telefonen på sig. Derudover kommer pakken med en lille boks som skal sættes til ens wifi. Og så er man good to go. Jason installerede det hele og det tog ham 15 minutter max. Virkelig let og nemt at komme igang med.

2 kommentarer

 • Jeg må se at komme med på den trend med de philips pære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja V

  Haha, det der med filmbelysningen kan jeg relatere til! Og Hue har hjulpet os 😀 Vi har to indstillinger: én til når vi spiser mens vi ser film – og én til når der ikke er mad involveret. Så smart altså 🙂
  Vi har også lige sat Hue i vores udelamper – og så med timer til, så der altid er lys, når det er mørkt. Er kæmpe fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man føler sig nøgen...