Nye ideer til soveværelset || New ideas for the bedroom

En lille lilla sag || A little purple treat

//FASHION// Den sidste dag i Barcelona hoppede jeg i min fine Maya kjole fra Elaine Hersby. Den har verdens fineste farve og så var den bare helt perfekt til at cykle rundt i hele dagen i Barcelona. Tænk engang det allerede er 10 dage siden. Det føles som en livstid siden vi cyklede rundt i 27 graders varme og eneste bekymring var hvor vi skulle spise frokost. Elsker ferie, kan slet ikke få nok.

TRANSLATION: The pictures are from our last day in Barcelona when I wore my Maya dress from Elaine Hersby. Such a lovely colour and style, and just perfect for biking around Barcelona. Oh I miss that! Despite only being 10 days ago, it still feels like a lifetime ago. Now I’m about to go biking around Bristol in grey, stormy weather.. Such a change.


// Dress – Elaine Hersby / Shoes – Missoni / Bag – Adax / Sunnies – RayBan //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye ideer til soveværelset || New ideas for the bedroom