Ankommet til Barcelona || Arrived in Barcelona

8 – 2 På Camp Nou || 8 – 2

//FASHION// Nu skrev jeg igår jeg så inderligt håbede solen kom frem. Da vi gik til stranden så det ærligt ikke sådan ud, men lige efter kl 11 brød den frem og vi havde den skønneste sommerdag teste  af dagen. Til aften så vi Barcelona spille på Camp Nou, hele ti mål blev scoret, det var ren målfest. Og for en absolut ikke fodbold entusiast som mig, må jeg indrømme det var lidt fascinerende. Og Jason var lykkelig for jeg gad tage med <3

 

TRANSLATION: Luckily the sun came out yesterday after all, so we had the most amazing day at the beach and finished off with football at Camp Nou, an absolute goal party, quite an experience to be honest!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ankommet til Barcelona || Arrived in Barcelona