Brug for mere opbevaring || Need more space for storage

Opfølgning på vores tur til IKEA

//LIFESTYLE// Tænker jeg lige ville give jer en lille opdatering på fredagens indlæg og vores tur til IKEA igår. Kørte ud for at kigge på dette skab som potentiel løsning til opbevaring af tasker og sko. Kom derud og måtte bare erfare med det samme at det ikke var ideelt: det var en anelse for dybt, en anelse for småt, en anelse for dårlig kvalitet osv osv. Kunne godt have købt det og være semi tilfreds med det. Men én ting vi har lært siden vi flyttede ind i vores lejlighed er ikke at acceptere halve løsninger. Vi har spildt så mange penge på at købe billige (IKEA) alternativer til møbler vi gerne ville have, for så at skifte det ud kort tid efter. Så denne gang sagde vi nej tak til den billige og hurtige løsning. Vi køber nu kun ting som kan fyldestgøre dette spørgsmål: ‘Ville vi tage det med til Danmark når vi flytter?’ Hvis nej, så køber vi ikke, hvis ja, så investerer vi i det. Så summa summarum, vi er hooked på Nordal’s vitrineskab og skal bare have sparet op til det og krydse fingre for de vil sende til England 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug for mere opbevaring || Need more space for storage