Op til 70% rabat || Save up to 70%

Næste ferie går til… || Next holiday will take us to..

//TRAVELLING// og det er jo faktisk ikke helt sandt, for næste ferie går til Barcelona om små 3 uger.. men når vi er hjemme fra Barcelona, så går næste ferie til New York (efterfulgt af en anden destination om jeg deler med jer senere). Vi skal 5 dage til New York med min familie og vi glæder os helt vildt! Det passer med vi rammer thanksgiving og Black Friday (gisp!!), det havde vi slet ikke planlagt efter, men sådan bliver det og det bliver fantastisk! Vi har booket hotel i Brooklyn lige ved Brooklyn Bridge og et stenkast fra Manhattan. Sidst jeg var i New York var som 16 årig teenager. Den gang var UGG støvler og Mary Kate & Ashley Olsen’s ‘New York Minute’ på alles læber, så I kan nok godt regne ud hvad jeg købte mig med hjem. Foruden et hav af fake Louis Vuitton sager fra China Town. Åh Gud, husker vi var inde i et lille lager, og pludselig blev dørenog skodder lullet fordi politiet var på gaden, det var vi så strandet et par minutter indtil vi blev lukket ud. Jesus! Gode minder, haha! Denne gang regner jeg med minderne bliver lidt andre, men ikke desto mindre gode 🙂 Sig endelig til hvis I har foden ideer til spisesteder og ting man skal se <3

TRANSLATION: Well that’s not exactly the truth as we’re going to Barcelona later on this month, but when we’re back from Barcelona, our next holiday will be to New York (followed by another destination, which I’ll share with you later on). We’re going for five days with my family and we’re staying in Brooklyn, just by Brooklyn Bridge and a stones throw from Manhattan. I’m sure it’ll be absolutely perfect! I haven’t been to New York since I was 16 years old, when UGGs, ‘New York Minute’ by Mary Kate & Ashley and fake Louis Vuitton bags were the shit.. Good memories indeed, but I’m sure my souvenirs this time will be slightly different, haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op til 70% rabat || Save up to 70%