Er jumpsuit som gør glad helt ned i maven || The perfect everyday jumpsuit

En lækker gave til alle jer || A gift for all of you

//FASHION// Har glædet mig vildt til at dele denne nyhed med jer. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er en sucker for lækre solbriller, og går med dem året rundt! Mine lyse blå øjne har det nemlig aldeles svært i bare det mindste sollys. Kender I til det? Min absolut favorit solbrille shop gennem de sidste 5-6 år har være sunglassesshop! De har nemlig de aller bedste priser på markedet, på alle de lækreste og populæreste briller! For en måned tids siden fik jeg fingrene i mine nye yndlings Ray Bans, og har levet med dem på lige siden!

Som en gave til jer trofaste læsere, så kan I hele august måned få 15% rabat på alle solbriller hos sunglassesshop med koden STYLEBY15 og desuden er der fri fragt!! Hvor godt er det ikke lige? Det vil altså sige at et par Ray Ban som mine kan fås for 742,9 kr inkl fragt. I kan tjekke alle deres solbriller ud her og husk koden kun kan bruges t.o.m 31. august og ikke på solbriller fra mærkerne Gucci, Maui Jim, Tom Ford og Victoria Beckham <3

TRANSLATION: I’m so excited to share this amazing discount code with you guys. Do you know sunglassesshop? It’s my all time favorite site for buying designer glasses and sunglasses as they have the best prices on the market, and if you ask me, the best service! I’ve been shopping with them for the past 5-6 years! With the code STYLEBY15 you’ll get 15% off everything from sunglassesshop except from the brands Gucci, Maui Jim, Tom Ford and Victoria Beckham. This offer will last the rest of August, but why not treat yourself to a new pair whilst the sun is still shining? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jumpsuit som gør glad helt ned i maven || The perfect everyday jumpsuit