En ny weekend || A New weekend

Efteråret banker på døren || Autumn is knocking on the door

//INSPIRATION// Selvom vi endnu ikke har været på sommerferie og vi kun er midt i august, så er jeg altså alligevel begyndt at snuse til hvad efterårs nyheder der er ved at komme i butikkerne, for jeg synes det er hyggeligt! Falmende blade og mørke aftener med tæpper, levende lys og te. Kulden der begynder at banke på, men alligevel være godt pakket på. Mit efterår kommer også til at byde på en tur til New York, og jeg kan ikke vente til at gå i Blair og Serena’s fodspor på The Upper East Side med en take away kaffe i den ene hånd og J i den anden. Så af gode grunde er jeg begyndt at tænke i efterårs outfit baner, og det føles rart. Er I med mig? 🙂

 

TRANSLATION: Autumn is just around the coever, whether we like it or not. But despite not having been on summer holiday yet and the fact we’re still only in the middle of August, I’ve secretly starting looking at all the new and amazing autumn offerings out there. I’m quite looking forward to cozy evenings and home under the blanket with tea lights and warm drinks. And my autumn will also take me to New York, so my inner Serena van der Woodsen or Blair Waldorf is already planning outfits for wandering around the Upper East Side. Are you with me?:)

 

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here / 12 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny weekend || A New weekend