Opfølgning på vores tur til IKEA

Dagen før dagen || The day before the day

//FASHION// Idag er dagen før min sidste dag på arbejde inden det står på årets sommerferie! En sen en af slagsen, og en virkelig tiltrængt en af slagsen. Tingene har ikke været lette de sidste 4-5 uger, det skriver jeg måske om på bloggen efter ferien hvis jeg synes det een passende. Så en ferie i sydens sol er virkelig hvad min krop har brug for. Så skal bare lige have overstået de næste to dage på job (kender i følelsen af at det hele går ekstra langsomt når man glæder sig?). Og fredag skal jeg have vekslet penge, til lægen, have ordnet negle og så kører vi mod lufthavnen over middag <3 bliver så godt!

TRANSLATION: Not far now until this years summer holiday. Oh boy is it needed? Much so! It’s been some very difficult past few weeks, so my body is longing for some sunshine and some relaxation with my husband <3

 


// Coat – Burberry / Shirt – French Connection / Jeans – Diesel / Flats – French Connection / Sunnies – RayBan (15% off with code STYLEBYJ until 31.08.18) / Bag – Gucci Marmont //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfølgning på vores tur til IKEA