Efteråret banker på døren || Autumn is knocking on the door

Brug for mere opbevaring || Need more space for storage

//INTERIOR// Nå, jeg troede egentlig vi var færdige med møbler og maling i hjemmet. Hvertfald for en stund. Det sidste år har budt på flere store projekter i vores ellers kun små 3år gamle unge lejlighed; metrofliser og nye hylder i køkkenet, flere farvede vægge, ny sofa, ny lænestol, nyt spisebord osv. Så ville gerne lige have en pause på den konto. Men Jason klager sådan over mine tasker som efterhånden står alle vegne. Og jeg klager over mine brudesko ligger i kassen og jeg ser dem hvert halve år. Så vi er kommet frem til jeg skal have noget opbevaring til mine små skatte. Faldt over dette fiiiine skab hvilket ville vare helt og aldeles perfekt til lejligheden. Men prisen er høj og med to store ferier indenfor de næste 3 mdr, så kommer det ikke på tale. I stedet har jeg overtalt Jason til vi skal en tur i IKEA i morgen 😉 Jeg er faktisk lidt forgabt i det fine blå glasskab. Vores væg i stuen har stortset samme mint/grå farve som på billedet nedenfor med de tro vitrineskabe ved siden af hinanden, kunne det ikke vare et meget godt match? I øvrigt, tjek lige den SMUKKE lilla farve på skabene med tilsatte messing ben, årh så fint!

TRANSLATION: Despite me thinking we were done for a while with DIY projects and new furniture at home, we’ve decided a need some decent storage for my bags and shoes. I’ve found this amazing cabinet from Nordal, but it’s pretty expensive and out of our budget for the time being. So instead we’re headed to IKEA tomorrow to have a look at some cheaper, but almost as nice options 🙂

— Pictures via Pinterest —

2 kommentarer

 • Rikke

  Ha ha det lyder bekendt, det med klagerne over tasker og sko allevegne 🙂

  Vi (jeg) kan altid godt bruge mere opbevaring, Ellos har et vitrineskab meget ala det du viser til ca. den halve pris, men vi har også et par Ikea vitriner, dog ikke den viste, måske skulle jeg friste hr. kæreste med nogle kødboller snart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha vi tager i IKEA senere idag 🙂 Desvaerre sender Ellos ikke til UK, derfor giver jeg op med dem, for forelsker mig altid i fine ting som jeg ikke kan faa fat i 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efteråret banker på døren || Autumn is knocking on the door