Dagen før dagen || The day before the day

15% på Celine og Miu Miu || 15% off Celine and Miu Miu

//INSPIRATION// Og en hulens masse andre brands med koden STYLEBY15 hos sunglassesshop til og med i morgen. Hvad bedre end at gå efterårssolen i møde med et par fine statement solbriller? Jeg kan hvertfald slet ikke få nok af statement solbriller, fik sågar et par med posten igår som jeg glæder mig til at vise jer. Desuden kunne jeg virkelig godt se mig selv slendre New York’s gader med et par af nedenstående briller.. Det er så fristende 🙂

TRANSLATION: Admitted, I absolutely adore a good statement shade! Simply can’t get enough of them. Until tomorrow you get 15% off all of these sunnies and so many more brands with the code STYLEBY15 when shopping at sunglassesshop. Just imagine one of below glasses paired with a camel coat wandering the streets of New York.. Arghhh!

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før dagen || The day before the day