Om bikinikrop og mindre sukker || A few words about that bikini body and trying to cut down on sugar

Vores første år || One year yesterday

//LIFESTYLE// Igår kunne vi fejre vores aller første bryllupsdag. Papir bryllup hedder det vist nok? Ægteskabet er skønt hvis I spørger mig, elsker det! Og at være nogens hustru er altså for vildt, gammeldags eller ej! Da dagen ‘bare’ faldt på en mandag blev det ikke til den store fejring. Jeg gik lidt tidligere fra arbejde og Jason kom lidt sent hjem. Han havde været ude at købe blomster til mig, en fin lille og vild buket som indeholdte alle de blomster og planter han valgte til min brudebuket for et år siden. Amen det var fantastisk! Vi spiste en god bøf i sommervejret og afsluttede dagen med en serie på sofaen. Helt og aldeles perfekt! <3

TRANSLATION: Yesterday was our very first wedding anniversary! I believe it’s called paper-wedding? Marriage is absolutely fantastic if you ask me, I love it! Being someone’s wife is just incredible! As the day fell on a Monday, we didn’t do much. I left work and Jay was running a bit late. Turned out he’d been out buying me flowers and a card <3 So sweet and lovely! The flowers he found were exact match to the ones I had in my wedding bouquet, the ones he chose last year. How nice is that? We went out for a lovely dinner and finished off the day on the sofa watching Netflix. Just perfect!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om bikinikrop og mindre sukker || A few words about that bikini body and trying to cut down on sugar