Jeg længes i den grad efter ferie || Desperately longing for a holiday

På havne festival || At the Harbour Festival

//FASHION// Weekenden er ved at lakke mod enden, eller vi har stadig en dejlig søndag foran os, så helt ovre er den ikke endnu 🙂 hele weekenden er der havne festival i Bristol. Det er en årlig begivenhed og elsker stemningen. Vi bor midt på havnen og lige midt i det hele. Sidder og kigger på det fineste pariserhjul ud ad vores stuevindue. Det er så hyggeligt! Igår gik vi rundt og så lidt boder, så lidt show på vandet og var ombord på et fint sejlskib. Det blev også til et glas rosé i solen og lidt tapas. Helt perfekt! Var hoppet i mit nye jumpsuit som jeg købte igår formiddags, synes det er så sejt og helt perfekt! Det er det mest behagelige, så er sikker på det nok skal blive et hit.!

TRANSLATION: It already feels like the weekend is coming to an end, despite having the entire Sunday in front of us. It’s crazy how fast it goes sometimes. Yesterday we spent the afternoon wandering around Bristol Harbour Festival. We live right in the middle of it and I do love it every year when it’s on. Just such a good atmosphere around it. I wore my new jumpsuit from Whistles which I bought earlier yesterday at their shop on Park Street. It’s so comfy and such a good fit, so I’m sure I’ll love it a lot! and get much use out of it.

 

// Jumpsuit – Whistles / Bag – Gucci Marmont Velvet / Sunnies – RayBan //

4 kommentarer

 • Lisbet

  Virkelig fine krøller du har lavet! Hvordan har du lavet dem? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er faktisk bare lavet med et GHD fladjern, saadan har jeg efterhaanden lavet kroeller de sidste 10-12 aar 🙂 Det er saa let og holder saa godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

   Okay – jeg har også selv sådan et, men synes aldrig de bliver så flotte, hæ.. Kender du til en god YT guide? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej ikke umiddelbart, men ved GHD selv laver en masse guides. Maaske faa din frisoer til at vise dig hvordan man goer naeste gang du er hos dem? Det er saa let 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg længes i den grad efter ferie || Desperately longing for a holiday