Det med at finde timer nok || struggling with the amount of hours in the day

Min 30 års fødselsdags gave || What I got for my 30th

//NEW IN// En af de ting jeg holder allermest af i verden (jo jo foruden min familie og mine venner) er altså at rejse! Jason og jeg bliver helt dårlige hvis vi kommer hjem fra én ferie uden at have planlagt den næste ferie. Det er ligesom mærkepunkter i løbet af året, når vi skal på ferie. Til min 30 års fødsesldag ville jeg derfor gerne ønske mig noget specielt, noget jeg ville holde af og kunne tage med mig i mange år fremad. Så højest på ønskelisten skrev jeg en ny rejsetaske på, ledsaget af et pas-cover. Pas coveret fik jeg på min fødsesldag af min elskede mand, tasken bestilte jeg et par dage efter. Fra mig til mig (og lidt fra min mor og min mormor også 🙂 ). I fredags ankom den så, helt og aldeles perfekt! En Louis Vuitton Keepall 50 med World Tour klistermærker og læderrem.

Mht. hvilken personlig del jeg skulle vælge til tasken, så var jeg faktisk lidt i tvivl da jeg synes den ville være noget så fin med striber og initialer ligesom mit pas cover. Spurgte endda i en meningsmåling på insta, og tror 87% svarede striber fremfor World Tour klistermærker. Men jeg vidste altså hvad jeg synes var sejest i sidste ende, og den er bare helt og aldeles perfekt. Er så glad for jeg valgte mærker fremfor striber 🙂 men hver sin smag selvfølgelig!

Om en måned skal den med mig og Jason på ferie og jeg glæder mig 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det med at finde timer nok || struggling with the amount of hours in the day