20% ekstra på alt Ganni udsalg

Jeg længes i den grad efter ferie || Desperately longing for a holiday

//LIFESTYLE// Måske det er pga. vanvittig travlhed på arbejde, måske det er fordi solen er forsvundet fra England eller måske det er fordi Instagram bugner med skønne feriebilleder alle vegne? Sagen er jeg længes! Jeg er hungrende efter at komme til sydens sol og spise lækkert mad, drikke god vin, bade og shoppe. Alle de rare ting som følger med på en ferie. I skrivende stund er der 44 dage til vi tager på ferie (ja jeg Googlede det lige). 44 dage føles jo egentlig ikke som langt tid, når man tager i betragtning at det idag er 27 dage siden vi tog på ferie sidst, til Danmark. 44 dage skal nok gå hurtigt, bilder jeg mig ind. Og der sker en masse gode ting i løbet af de næste 44 dage, ting der sagtens kan holde mig kørende og for en stund glemme hvor meget jeg længes efter ferie <3 Meget mere om alle de skønne ting i løbet af de næste uger.

TRANSLATION: Maybe because it’s because I’m super busy at work, maybe it’s because the sun is no longer shining in the UK or maybe it’s because I’m bombarded with amazing holiday pictures every day on Instagram. But I’m longing for a holiday, desperately longing! Eating amazing food and drinking wine on a summer’s night, swimming, shopping, exploring. All the good things that come with going on Holiday. In fact, it’ll be 44 day until we’re going, that’s not that long actually. Considering it’s been 27 days since we went on our last holiday. So I’m sure I’ll be able to cope. There’s plenty of lovely things in the calendar over the next few weeks, things that’ll keep me busy and forget for a little while than I absolutely cannot wait to go on holiday <3

// Dress – Here / Sunnies – Here / Basket – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% ekstra på alt Ganni udsalg