Vores første år || One year yesterday

En ny leopard kimono || A new kimono for my wardrobe

//FASHION// Eller okay det er faktisk snyd, for det er jo bare min Ganni kjole som jeg fik lavet kortere og som nu også sagtens fungerer som den fineste kimono. Det er smart, ikke? Jeg var hvertfald svært begejstret for den da jeg havde dette outfit på igår! Vi er heldigvis godt på vej mod weekenden igen og jeg glæder mig! Tror vi skal ud og udforske smukke sydengland, for det er med at gøre den mens vejret er så dejligt! Er I mon allerede smuttet på sommerferie? Eller venter I til senere på sommeren? 🙂

TRANSLATION: Well okay, it’s not actually a new kimono. Just my beloved leopard dress from Ganni which I had shortened, remember? It now also works perfectly as a kimono and I was pretty happy with the outfit I wore yesterday, so of course I wanted to show it to you guys. I’m already longing for the weekend again, can you blame me? I think we’ll go and explore the South West, because why not? With these beautiful, sunny days, we may as well take advantage of it. And next weekend is Bristol Harbour Festival, so won’t get a chance to get away then. Oh yeah, and who’s watching the football tonight? I guess I a, haha!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første år || One year yesterday