På havne festival || At the Harbour Festival

Det med at finde timer nok || struggling with the amount of hours in the day

//LIFESTYLE// Det her indlæg har siddet som kladde i 8 dage nu. Har ville have udgivet det igen og igen, men tiden har ikke været der. Jeg har haft verdens hårdeste uge på job og er blevet kastet ud i ting som virkelig har sat mit stress niveau på en prøve. På en faretruende prøve taget i betragtning af hvordan jeg havde det for lige over et halvt år siden. Så blev nødt til at trække stillet lidt ud, både her og på Instagram, men arbejdet stod på. I morgen starter en ny uge og jeg frygter den mere end i aner. Arbejdssituationen er der ikke helt styr på, så vi må se hvad der sker. Hvis der bliver stille herinde igen kan i måske gætte hvorfor.

Ikke desto mindre skulle dette indlæg jo ikke handle om stress og livet, men om outfittet i sig selv. Solbrillerne fra sunglassesshop er jeg blevet fandens  glad for, bruger dem seriøst hver dag! Og så ligger de til en kanon pris, så varm anbefaling herfra <3

TRANSLATION: This post has been sat in my drafts for 8 days now. Not because I haven’t wanted to post it, but simply because I haven’t had time to do so. My work has been more stressful than ever the previous week and that’s taken all my focus. I’m sincerely hoping it’ll get better this coming week, otherwise I will begin to struggle quite a bit. Fingers crossed!

Anyhow, wanted to show my outfit from last week where I wore a pretty new blouse and my newest addition og sunnies to my collection. These are from Ray-Ban via Sunglassesshop and I absolutely adore them! Have been wearing the, ever since I got them! Huge recommendation from me!

// Top – Here / Sunnies – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På havne festival || At the Harbour Festival