Min 30 års fødselsdag || My 30th Birthday Party

Siden sidst, jeg er her stadig || I’m still here

//FASHION// Jeg er her altså stadig! Har bare lige holdt tiltrængt sommerferie hjemme i Danmark, og det var dejligt! Det er faktisk første gang nogensinde jeg sådan holder sommerferie i Danmark, eller 6 dage kan vel godt klassificeres som sommerferie, ikke? jeg skal nok skrive meget mere om alt hvad vi foretog os herinde, kan nemlig se at I har været rigtige aktive til trods for stilheden fra min side, tak for det <3

Outfittet er fra igår, taget i København’s gader, alt er bare så smukt der, især i det skønne vejr som vi havde så dejlig glæde af. Jeg skal have handlet ind nu da vi har et fuldstændig tomt køleskab, og så er det vist nok noget med England spiller fodbold idag.. Ikke at jeg skal nyde noget af det, men det er der nok en anden som skal 😉

TRANSLATION: Don’t worry, I’m still here despite taking a little break. We’ve been on a much needed summer holiday in Denmark, and it was wonderful! In fact, it’s the first time ever I spent a vacation in Denmark. Planning to write quite a bit about what we got up to and a few tips and ideas on where to go and stay when visiting Denmark/Copenhagen. Despite me being quiet on the domaine, I can see you guys have been active, thank you so much!

The outfit is from yesterday, taken in the beautiful streets of Copenhagen. The weather was so wonderful so we really just enjoyed every second of it. I’m off to do some shopping now as we have an empty fridge. And then I believe there’s football on tonight, heard a little bird singing about England playing. Not that I’ll be watching, but someone else mig 😉

// Dress – Y.A.S / Sandals – Louis Vuitton / Bag – Decadent / Sunnies – Chanel // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 30 års fødselsdag || My 30th Birthday Party