Lidt nyt i garderoben

Pink i Frome

//FASHION// Hej mandag. Vågnede i morges med en bange anelse om at jeg havde sovet lidt for længe. Og ganske rigtigt, var kommet til at sætte min alarm til 8.30 istedet for 7.30. Godmorgen! Så det tog ikke mange sekunder for mig at beslutte mig for at arbejde hjemmefra idag. Havde alligevel min MacBook hjemme over weekenden, og det betød en tidlig start og en lang frokost pause i solen. Win!

Billederne er fra igår hvor vi kørte til Frome, en skøn lille syd engelsk perle. Dog var alle butikker lukkede om søndagen, det fik vi lidt lange næser af. Men det var nu nok meget godt for pengepungen 😉 Var hoppet i min nye og alt for smukke kjole fra Faithfull the Brand, er helt igennem tosset med deres styles! Så det var godt at få luftet årets sommerkjole og se lige hvor smukt den passer til mine sandaler – a match made in heaven 🙂

NINA MIDI DRESS  FAITHFULL THE BRAND FAITHFULL THE BRAND

// Dress – Faithfull the Brand / Sandals – Dixie / Bag – Gucci Marmont / Sunnies – Gucci //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt i garderoben