Et fund af en kjole

Nu jeg bliver 30 lige om lidt..

//INSPIRATION// Nu er der ikke længe til, 15 dage faktisk! Og så fylder jeg rundt! Jeg elsker fødselsdage, synes altid feber rare! Men denne bliver ekstra rar fordi jeg skal fejre den hjemme i Aalborg med familie og venner <3 glæder mig helt vildt! Og håber virkelig på sommeren bliver hængende, for har masser af udendørs planer 🙂 Nu når man fylder rundt synes jeg godt man må lave en ønskeliste, bare fordi. Og så er den jo ganske pæn! Store såvel som små ting. Har i mon også fødselsdag her til sommer? 🙂

// Passport Cover – Here / Rudolph Care Facial Oil – Here /Rudolph Care Eye Cream – Here /Rudolph Care A Hint of Summer – Here / Glasses – Here / Trainers – Here / Gold Chain – Here / Gold Tag – Here / Cups – Here / Wallet – Here / Bracelet – Here /Rudolph Care Sunlotion – Here / Jug – Here / Bag – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et fund af en kjole