En travl lørdag gennem telefonen || A busy Saturday through the phone

Min 30 års fødselsdag || My 30th Birthday Party

//LIFESTYLE// Om 6 dage fylder jeg 30 år, på Sankt hans aften. Elsker fødselsdage og fejringer, men når man bor langt væk fra familie og venner, så er det ikke altid det bliver til så meget. Så i år, fordi jeg fylder rundt, tager vi altså hjem til Danmark og fejrer det med familie og venner, over flere dage! Det bliver skønt! En af fejringerne bliver mexicansk havefest, den ide har jeg haft lige siden vi var i Mexico; der bliver disket op med tacos og Jarritos i lange baner og vi håber på godt vejr i haven, måske en tur i jacuzzi ud på eftermiddagen 🙂 Vi skal have købt lidt tequila i lufthavnen og pynten er der helt styr på! Alt fra mexicanske flagrenker til chili lyskæder. Det bliver flot! Og farverigt 🙂

TRANSLATION: In 6 days I’m turning 30! Oh my god, it sounds crazy when writing it down. I absolutely love birthdays and celebrations, and when you live far away from family and friends, it’s not often I get to celebrate in style. So, because it’s a big birthday coming up, we’re going home to Denmark to celebrate, over the course of many days. One of the celebrations will be a Mexican Garden Party, an idea I got after travelling to Mexico in December. We’re stocking up with fresh tacos and Jarritos and hoping the weather will be beautiful. Aiming to buy a bit of tequila in the airport on the way over and all the decorations have already been bought and they’re ready. Have bought everything from Mexican bunting to chili fairy lights. I’m sure it’ll be quite spectacular.

// Dress – Here / Shoes – Here / Swimsuit – Here / Book – Here / Flower Garland – Here //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En travl lørdag gennem telefonen || A busy Saturday through the phone