Casual i leopard

Et fund af en kjole

//FASHION// Normalt kan jeg godt lide at eksperimentere en smule med tøj og outfits, men når alt kommer til alt ved jeg også præcis hvad jeg føler mig godt tilpas i og hvilke items som har det med at blive klassikere i min garderobe. Denne sorte kjole fra French Connection er et af de items. Klassisk, sikker vinder!

I lørdags var vi kørt en tur til et outlet som hedder Clark’s Village. Er kommet der gennem hele min barndom, og outlettet var sjovere da jeg var lille. Nu synes jeg ikke der er så meget ved det. Men min far elsker det og ville så gerne have os med. Skulle jo ikke købe noget. Kiggede i French Connection som det første sted og på et stativ hvor skiltet sagde ‘Everything under £10’ fangede mit øje et sort broderi. Tro det eller ej, så hang den perfekte kjole der, i den perfekte størrelse, uden en skramme, og kun en eneste. Iblandt alt det andet ‘lort’ som sikkert ikke har kunne sælges. Så fik mig den perfekte kjole sat ned fra £85 til £10. Det er altså win!

Dagen sluttede med vi fandt vores ønske Nespresso maskine sat ned med 45%! Hallo! Har altså måske fundet et nyt favorit outlet, haha! Jason fik også det pæneste tøj. Kæmpe win! <3 When you least expect it, som man siger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual i leopard