4 billige sommer favoritter

En travl lørdag gennem telefonen || A busy Saturday through the phone

//LIFESTYLE// Har haft en tosset travl lørdag, men på den gode måde! Eller den startede ikke for godt, kun seriøst ikke siv i nat. Klokken var 04.20 i morges da jeg stod op og spiste noget havregryn efter bare at have ligget vågen. Og så faldt jeg da endelig i søvn. Det var seriøst frusterende! Jason er på polterabend hele weekenden, så jeg har lovet at vores stue væg er færdigmalet til når han er hjemme i morgen. Så har malet første lag af den smukkeste grålige nuance! Kan godt fortæller jer det allerede ser kanon ud! Sidst på eftermiddag gik jeg op til en mexicansk butik for at handle ind til min fødselsdagsfest på lørdag i Danmark. Der skal nemlig være mexicansk havefest og nogle ting er lettere at købe med herfra. Fandt også den fineste hårbøjle med roser på, så mexicansk! Og de fineste sko på bud i River Island. Pt tænker jeg at matche begge dele med min nye H&M kjole, tror det kunne være så fint og meget mexicansk 🙂 Tror bare jeg skal have en rolig aften, Legally Blonde kører pt i fjernsynet, den har jeg ikke set i nok 15 år. Så den ser jeg lige lidt af 😉 Ha’ en dejlig aften! Xx

TRANSLATION: Have been so busy today, but busy in a good way! It didn’t start out too well as I could not sleep last night at all. Think it was past 4am before I fell asleep. So frustrating! Jason is on a stagdo all weekend so I’ve promised to paint our wall in the livingroom before he gets back. Painted first coating today, in this beautiful grey/green/mint colour from Valspar. It already looks amazing! I spent the afternoon walking to Clifton Village to stock up on a few things for my Mexican Garden Party coming up. There’s the most lovely Mexican shop in Clifton Village called Otomi, you should try it out! It’s been busy today, but so worth it and I’m 100% ready for our holiday coming up on Wednesday! Have a lovely evening! xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 billige sommer favoritter