Så lidt skal der til for at pifte et outfit op

Vores nye og alt for lækre barstole

//INTERIOR// Hej med jer. Hvor var det skønt at have så mange besøgende igår! Hvor er I seje! Gætter på regnen satte gang i blog læsningen? 😉 Her er der helligdag idag, det er SÅ skønt jo at have to lørdage på en weekend, helt vildt dejligt altså! Så har brugt dagen på at gense festlighederne omkring kronprins Frederik’s fødselsdag. Elsker de royale!

Nå, men indlægget skulle jo handle om vores nye og alt for lækre barstole. Ej hvor har jeg glædet mig til at vise dem til jer! Det har været lidt svært at tage billeder da de jo står i baren i vinduet, og modlys og billeder er ikke altid en god kombi. Men, I får ideen. De er fra Cult Furniture og koster ikke det hvide ud af øjnene. De har guld ben og er i gråt velour. De fås desuden med sorte ben, og det er faktisk ret pænt skal jeg hilse at sige. Men vigtigst af alt, så er de sindssygt behagelige at sidde i. Sådan virkelig virkelig behagelige. Vores gamle barstole havde ingen ryg, og det gør bare så stor en forskel for komforten at have ryg. Der er ingen der skal være i tvivl om at vi har fået en ny yndlings siddeplads i stuen 😉 xx

dsc00578 dsc00586 dsc00582 dsc00577

// Bar chairs – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så lidt skal der til for at pifte et outfit op