Maj ønskelisten

Spar 25% på jeres drømmemøbler

//INTERIOR// Okay, mens den danske modeelite fremmer sig til Elle Style Award, så sidder vi resterende (er slet ikke misundelig!) da bare hjemme og keder os på sådan en højhellig torsdag aften. Men heldigvis for jer, og heldigvis for jer I ikke er til modefest, så får I nemlig lov til at få dette fantastiske tip fra mig, og det er da meget bedre end Style Awards, ikke? Hele 25% på stortset ALT hos Moodings til og med søndag. Det er fødselsdagsudsalg skal jeg hilse og sige, og der er nogle af de lækreste brands på spil: Gubi, Hay, Ferm Living, Cam Cam (var jeg gravid havde jeg 100% lavet en baby kollage, forbyder er SÅ meget sødt) og alle mulige andre lækre mærker.

Højest på min ønskeliste lige nu står dette sofabord, disse spisebordstole og i en lidt billigere prisklasse, disse vandglas som er skrevet på ønskelisten til min 30 års fødselsdag (hint hint!). Happy Shopping!

P.S Jeg tror hellere jeg må lade være med at fortælle Jason om dette tilbud, han er nemlig ramt af en gal interiør entusiast 😉 Dog må jeg indrømme at vi lige har smidt vores elskede HAY sengesæt ud fordi det var blevet for slidt, så kunne godt bruge et nyt sæt. Måske dette?

interior-wishes

// Daybed – Her / Sengetæppe – Her / Pudebtræk – Her / Tallerken – Her / Skål – Her / Lampe – Her / Sofabord – Her / Skab – Her / Sirup – Her / Pude – Her / Skærebræt – Her / Tøjkurv – Her / Stol – Her / Glas – Her / Sengetøj – Her /

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj ønskelisten