Sommerfarver

New Hair, Blonder or Darker?

//HAIR// Ej jeg synes mit hår trængte til en omgang. Sidst jeg blev klippet var vel i januar hvor Jason klippede 10-15 cm af. Og nok også sidst det blev farvet. Hjemme vel at mærke. Så det trængte i den grad. Gik meget frem og til sige mht både længde og farve. Min frisør synes jeg havde den skønneste blonde farve, kunne mærke han gerne bare ville have bibeholdt den 😉 Men han gjorde et enormt flot arbejde og gav mig en lidt mørkere blond, som helt sikkert nok skal fade en del i solen over sommeren. Er simpelthen så glad for resultatet. Hvad synes I? 🙂

TRANSLATION: Happy Wedding Saturday folks! Just wanted to check in and show you the outcome of my visit to Tomlinson Hairdressing (Instagram @gandthairdressing). I went there with a wish to get my tired looking blonde hair transformed and ready for summer. I had the most amazing experience with the lovely Jee who managed to create an artwork of colouring. What do you guys think about it? 🙂 I really must say it’s one of the best hairdressing experiences I’ve ever had, huge recommendations from me. And promise me to check out their Instagram feature, they do the most amazing colours! xx

Before

dffb6df1-b540-4324-b7ca-83b44aa2a095

bc0a5819-6a4e-46c7-b0da-8d73330906c1

After

3b1d96d1-db51-42ca-a234-43c940ad3aab 511bece0-f0c6-4aac-bb4a-4330dc916889

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfarver