Jeg er så inspireret for tiden

Husker I at følge med ovre på Instagram?

//INSPIRATION// Jeg elsker! Som i virkelig elsker Instagram! Jeg kan da umuligt være den eneste? Synes det er så lækkert et medie til at finde så meget inspiration. Og for mig som blogger/influencer er det bare det perfekte sted at holde jer opdaterede. Tror faktisk, hvis ikke jeg tager meget fejl, at Instagram har overhalet blogmediet, det er bare lidt mere tilgængeligt, har jeg ret? Ikke dermed sagt at blogmediet er færdigt endnu, bestemt ikke, for ellers gad jeg ikke blive ved med at opdatere jer herinde. Men hvoromalting er, så er jeg ret aktiv på instagram og håber inderligt I hukser at følge med derovre @stylebyjosephine – så er I søde <3

 

49725bcf-ab01-4fdf-b422-57ccaaa0dd7b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så inspireret for tiden