Ting der gør glad

Ses på den anden side – skal opereres i morgen

//LIFESTYLE// Lige et mega hurtig torsdags pip fra mig. Har gået lidt i min egen verden idag, hovedet har følt lidt spacey.. skal nemlig opereres i morgen. Okay det er ikke så slemt som det lyder. Men vi snakker fjernelse af tre visdomstænder under fuld narkose. Det er narkosen der gør mig en lille smule nervøs. Tiltrods for jeg har været igennem det 6 gange før og har en mor som har arbejdet som anæstesi-sygeplejerske i maaaaange år. Men tror det er fordi det er i England og det er nyt for mig. Sundhedssystemet er faktisk ret formidabelt herovre, men I ved.. jeg har aldrig prøvet det før her, så det gør mig lidt nervøs. Nuvel, lad os se hvordan det går med tænderne, jeg kommer nok til at se herrens ud over weekenden, haha! Skal nok poste et billede på Instastory hvis ikke det er alt for klamt 😉 Ses på den anden side..

 

911b2ea5-ca63-47e4-9906-1fd2c58c0f41

Bukser – Y.A.S (gave) —

21540685-2cb0-438c-84cf-aea797c797de

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der gør glad