Weekend om få sekunder

Lidt nyt til hjemmespaen

//LIFESTYLE// Jeg har altså ikke glemt jer! Det lover jeg! Har bare haft brug for en lille bitte skærm pause: Sidder foran skærmen 8-9 timer om dagen på job, og hvis ikke det er foran min Mac, så er det på telefonen. I fredags oplevede jeg en seriøst slem migræne. Okay måske det bare var hovedpine, men Jason som lider er de ondeste migræner, sagde nu nok han synes det virkede som en migræne. Intet virkede, slet ikke panodiler og det plejer da ikke være sådan. Hele weekenden havde jeg enormt ørt hovede, så ja, tog altså lige en slapper fra skærmen 🙂

Så til mit store held, kunne jeg lørdag hente den lækreste pakke på posthuset. Sådan en rigtig selvforkæleses pakke fra sødeste Stori. I pakken lå der lidt af en wellness omgang fra det lækreste mærke Meraki, det kender I helt sikkert godt! Jeg falder hvertfald både over deres kropspleje og hårpleje når jeg besøger små lokale butikker her i Bristol, men også i den grad på Instagram. For Meraki produkterne er jo en sand fryd for øjet 🙂 Og for sjælen!

Så alt imens jeg fik plejet mit hovede over weekenden, lavede jeg altså også min egen lille hjemme-spa med de velduftende produkter og det var så hyggeligt. Nogle gange er det altså bare genialt at pleje sjælen i en travl hverdag med lidt lækkert, husker I at gøre det? 🙂 Og vil sige at man sagtens kan gøre det hjemme i stedet for at investere i dyre spa ophold, det er mindst lige så lækkert 🙂

Nå, jeg må tilbage til arbejdet. Arbejder hjemmefra idag, og synes altid det er lidt sværere at koncentrere sig når man sidder hjemme, for man bliver jo så let misledt og har liiiige ti andre ting man hellere vil end at arbejde, haha. 😉 xx

 

39b17527-713f-416e-ac9f-2988d648dcfd

// Meraki Shampoo – Here / Meraki Conditioner – Here //

137e6639-9158-41d5-ae92-da445b78f059

// Meraki Soap – Here / Meraki Foot Cream – Here //

d811d1cf-5bf6-4dfe-b6ea-4137994d8565 5c4e0fc0-9558-40d6-9cd8-6a2ec600ebd5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend om få sekunder