Sunday Flower Girl

Jeg er så inspireret for tiden

//INSPIRATION// Ikke i forhold til arbejde, hah! Men i forhold til at købe ind til garderoben: vi snakker slingbacks, især i hvide, vintage Burberry trenchcoats, lyse Levi’s jeans, fletkurve tasker, hvide blonde toppe, alt med prikker. Seriøst kunne gå helt i selvsving, synes det hele er så pænt! Og af den grund har jeg også fået shoppet ALT for meget på det sidste, kan slet ikke dy mig! Fandt den smukkeste vintage Burberry Trenchcoat i weekenden, den venter jeg blandt andet på kommer med posten. Og så faldt jeg altså også over de smukkeste hvide slingbacks i læder, magen til dem jeg købte i navi ruskind. De er bare så pæne! Og kom muligvis også til at købe endnu et par prikkede bukser. Altså hvad kan jeg sige, nu må foråret bare godt komme an 😉

spring_inspiration

// Pictures via Pinterest //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Flower Girl