Spa på skiferie er det bedste

En ny og meget fin kjole – Ganni Lowell Vanilla Ice

//SHOPPING// Okay jeg skal være ærlig og være den første til at indrømme at mit shoppestop er gået helt og aldeles i vasken! Det vare to uger! Så brugte jeg mit ‘Wild Card’ på lidt shopping hos Me and Met. På vej op igennem Tyskland stoppede vi ved et outlet hvor jeg fik købt de fineste sko. Og så var vi på rundtur i Aalborg igår hvor jeg igen faldt i, igen og igen og igen! Amen altså! Tror det er bedre at sætte sig for at holde shoppestop hvis ikke man har planer om at komme hjem til Danmark en uge, haha!

Anyhow, har læææænge haft et virkelig godt øje til den fineste fine flæsekjole fra Ganni, og den blev altså klikket hjem til weekendens fødselsdags fejring! I tog rigtig godt imod den på Instagram igår, så tænkte jeg lige ville dele lidt link love til hvor den stadig kan købes:

Hos Me and Met i str 36

Hos Boozt is str 38, 40

Jeg har selv købt kjolen i str 38. Jeg kunne nok godt have taget en 36, den er ret størrelsessvarende <3 regner med jeg skal have den på fredag når min mor fylder rundt! I mellemtiden skal jeg lige komme mig over en forkølelse jeg tog med hjem fra skiferie. Will it never end? Xx

 

edf7d752-4475-4f19-a8fc-e7caeb86c85c

3 kommentarer

 • Den er simpelthen bare så fin! Mega godt køb. Så gør det ikke noget det gør ud over shoppe-stop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Hej 🙂 hvis du overvejer at sælge denne kjole, vil jeg meget gerne købe den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Jeg søger rigtig meget denne fine kjole, kunne du overveje at have lyst til at sælge den?

  Mvh, Victoria
  Vhaug2000@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spa på skiferie er det bedste