20% på alt hos Boozt // Ganni Leopard Love

Det der gør mig lykkelig og en fortælling om mit nye job

//LIFESTYLE// Det kan godt være jeg elsker at købe dyre tasker og lækkert tøj til mig selv, men der er ikke noget som gør mig lykkelig som at rejse. Og skulle jeg en dag stå i en situation hvor jeg manglede penge til en rejse, ville jeg ikke et sekund være i tvivl om at jeg sagtens ville foretrække at skille mig af med en taske for at få råd til at opleve verden. Det har da heldigvis ikke været en nødvendighed endnu, haha. Men man ved aldrig. Når man er så rejselysten som vi er, så kræver det altså også en indkomst for at finansiere rejserne, men det er noget vi gladeligt prioriterer, for det gør godt for sjælen!

Og job og rejser er jo noget som fylder rigtig meget hos mig. Men tænk engang hvis man kunne kombinere sit job med rejser og arbejde i en branche hvor man beskæftiger sig med rejser… Ved I hvad, det er præcis det jeg gør! I mandags startede jeg mit nye job, jeg kan nu kalde mig Customer Marketing Manager. Jeg har 5 år på bagen indenfor digital markedsføring, så det er det helt rigtige skridt op ad karrierestigen. Jeg arbejder for et stor globalt firma, nogle af jer kender det helt sikkert: det hedder PADI. PADI er de førende indenfor dykker certifikater kloden over. Det synes jeg er ret sejt! Det jeg synes er endnu sejere er, at PADI for nylig opkøbte et mindre schweizisk firma som specialiserede sig i dykkerrejser. Nu hedder det firma PADI Travel og jeg er en del af et helt nyt team som skal markedsføre det her helt nye brand, men ret veletablerede firma. Jeg synes da lige I skal tjekke vores hjemmeside ud 🙂

Lige pt. har vi kun Liveaboards som produkt, men inden meget længe kommer vi også til at stå for de lækreste resorts verden rundt. Jeg er nu i den fantastiske situation at jeg har fået drømmejobbet indenfor en af de fedeste brancher/produkter jeg kunne forestille mig, og sågar arbejder jeg nu for et globalt firma med rigtig mange år på bagen. So far so good, den første uge er gået rigtig godt og jeg har så god en fornemmelse. Jeg har aldrig selv dykket før, men I kan se hvor glad jeg var efter at have snorklet i Mexico (Billede nr. 2). Jeg skal selv tage mit dykker certifikat i løbet af maj, og så bliver det jo bare spændende at se hvor arbejdet bringer mig hen 🙂 Er der mon nogle af jer derude som har jeres PADI certifikat?

 

10f7e1ff-c447-488b-bdb1-21499babbb87

09bec250-7c8c-484c-8940-9bf5625b572d

6aee00de-98f8-4e73-b9a5-be990b706be3

d3bb1bab-2704-4491-857a-3b44d354e3db

2 kommentarer

 • Ej hvor spændende! Min kæreste og jeg tog begge PADI Open Water i 2009 og senere Advanced Open Water. Det er desværre længe siden vi har dykket – sidst var Great Barrier Reef i Australien i 2015. Jeg savner helt undervandsverdenen nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor godt at hoere 🙂 Jeg maa se at komme igang med det, kan jo sagtens se hvor fascinerende det er 🙂 Du maa da afsted igen snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på alt hos Boozt // Ganni Leopard Love